ÜTEMRE VILLOGÓ SZÉLVÉDŐ MATRICA

Mekkora hangrendszert szögeltél a verdádba? Nem kicsit mi? Lenyűgöző. Nyilván azt akarod, hogy az egész lakótelep meggyőződjön a kifinomult zenei ízlésed létezéséről. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy végre vizuálisan is beleégetheted mások agyába a Kis Grófó összest? Ekvalízer matricát minden ablakba!

Előfordult már veled is, hogy hazafele megálltál egy áruház parkolójában, majd amíg a csajod bement megvenni a Kaukázusi kefírjét addig rápödörtél egy ízeset a volume kerékre? Egyértelmű. Ez mindenkivel előfordul. Hiszen csupán örömöt szeretnénk szerezni; élményt ajándékozni az arrajáró babakocsi tologató anyukáknak, és csavaroskifli után kuncsorgó csöveseknek.

Régi szép idők: jó hangosan szólt a zene, mert megpróbáltuk hűen reprodukálni a vidéki ’Diszkósit’ bulik szubbasszus-dús atmoszféráját. Mindezidáig félmunkát végeztünk, ugyanis egy dolog kimaradt. Nem tudtuk zenénket megfelelő mennyiségű Led lámpával vizuálisan alátámasztani. Egészen mostanáig.
Nyálazd fel az ablakra, az ütemre fotoncsokrot okádó matricát, és egy csapásra te leszel a környék legmenőbb Winamp-ja! A használata pofonegyszerű: felragasztod, rácsatlakoztatod a szivargyújtóra és indulhat a buli!
Pár info:

  • Az anyaga ABS (akrilnitril-butadién-sztirol)
  • 45 cm x 11 cm
  • Szivargyújtóra köthető
  • Ahogy a neve is sejteti: ütemre villog

Tetszik? Írd le kommentben!