UNIVERZÁLIS VARÁZSPÁLCA TÁVIRÁNYÍTÓ

Ha valamilyen fatális véletlen folytán nem kerültél be a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába vagy elvétetted a vágányt a King’s Cross pályaudvaron, ne búslakodj! Ezzel az univerzális varázspálca távirányítóval naphosszat kapcsolgathatod a mugli kütyüket és gyakorolhatsz, hogy a legjobb mágus legyél! (kivéve ha kvibli vagy…)

Érzed a hideg fuvallatot, ami a csontodig hatol? A kétségbeejtően mély depressziót?
Gondolj egy szép emlékre…lehetőleg életed legboldogabb emlékére…ha ez meg van, lendítsd a pálcád és tekintélyt parancsoló hangerővel kiáltsd, hogy “expecto patronum”!
A fényárban úszó foltos petymeg patrónus sajnos elmarad, de sztoikus nyugalommal konstatálhatod, hogy az Éjjel-Nappal Budapestben szereplő dementorokat elűzve csatornát váltottál.

Tulajdonképpen bármilyen távirányítóval működő elektronikai eszközt irányíthatsz vele, mivel a pálca a már meglévő távirányítókkal programozható. Oldalirányú suhintással csatornát válthatsz a televízión vagy zeneszámot a hifi-n, körkörös mozgással pedig a hangerőt szabályozhatod. A 9 programozható mozdulat elsajátításával te lehetsz az egyik legtehetségesebb auror!

Az alábbi videón egy másik pálcafajta (drágább) szerepel, viszont remekül bemutatja, hogy mire képesek ezek a kütyük.

Részletek:

  • 9 programozható varázslattal irányíthatod a tv-t
  • kompatibilis a legtöbb távirányítóval működő termékkel
  • 2 db AAA elemmel működik
  • a súlya 400 gramm
  • strapabíró műanyagból készült

Az Avada Kedavrát mellőzd, hacsak nem tervezted, hogy lebattyogsz a Tescoba egy új tv-ért…

Tetszik? Írd le kommentben!