SWAT KONYHAI KÖTÉNY

Készen állsz a kulináris katasztrófák megelőzésére? A gasztronómia bűncselekmények közbeni nagy erejű rajtaütésekre? Bújj bele ebbe a taktikai köténybe és szolgáltass igazságot a kegyetlen grillezések rideg világában. Aggasd magadra a legjobb fegyvereidet: steak kés, grill csipesz, hústépő villa, páckenő ecset és irány az udvar!

Nehéz a grillezők élete, ezt senki sem tagadhatja. Nap mint nap szembenézel a halállal. Annak az állatnak a halálával, amit pácolás után felfektetsz a parázsló faszén feletti rácsra. Kegyetlen világban élünk, de te szolgálod a hazád, családod, barátaid. Nem ijedsz meg a kibiztosított kolbászok és az élesített marhaoldalasok fenyegető közelségétől sem. Hős vagy, férfi vagy. A hatékony és biztonságos munkavégzéshez viszont elengedhetetlen a megfelelő felszerelés viselése. Hatástalanítsd a robbanásra kész hamburgerhúsokat taktikai SWAT konyhai kötényben!

Nem állíthatjuk, hogy ebben az öltözékben úgy fogsz kinézni, mint ha Steven Seagal és Chuck Norris szerelemgyereke lennél… de azt sem, hogy nem. Minden esetre egy tucatnyi zseb és tasak áll majd rendelkezésedre a grill eszközök, kések, kanalak, lapátok esetleg élelmiszerek, hozzávalók tárolására. Ami a legjobb az egészben: simán ihatsz szolgálatban.

Részletek:

  • Egy grill mesterre szabott igazi “MOLLE-rendszer”
  • 2 nagy és 3 kisebb szütyő tépőzárral rögzítve
  • Állítható méret, 100% pamut

Tetszik? Írd le kommentben!