PORTAL 2 LÖVÉSZROBOT (USB)

Az billentyűzet-hősök előtt valószínűleg nem ismeretlen a Portal 2-re keresztelt 2011-ben kiadott számítógépes játék. A számtalan díjat bezsebelő logikai platformjáték az egyik legjobb a műfajában. Aki legalább annyira rákattogott a szeleburdi gépágyú robotra mint mi, annak jó hír: rendelhető az élethű mása! (fegyver nélkül ofkorsz)

Az angolul tudóknak több órányi röhögést kínál a Portal széria második része. Ez köszönhető Stephen Merchant által alakított Wheatley finomkodó brit monológjainak, J. K. Simmons-féle Cave Johnson aranyköpéseknek, és alapvetően a fejlesztők végtelenül kreatív ötleteinek.
Az egyik legszórakoztatóbb – és legtöbb fejtörést okozó – karakter ez a kis mozgásérzékelős robot, ami bohókás cuki hangon köszönti, majd gépfegyverrel kilyuggatja az óvatlan játékost.

Bár tölténycsokorral nem ajándékoz meg ez az asztali verzió, cukiság és hangeffektek terén hozza a játékban megszokott színvonalat. USB portra csatlakoztatás után érzékeli a mozgást, reagál, villog, pittyeg satöbbi.

Részletek:

  • Mozgásérzékelős
  • A játékból ismert hangokat produkálja
  • USB-vel működik
  • 19 cm magas

Tetszik? Írd le kommentben!