PALACSINTA NYOMTATÓ

Atyaég, meg van az új leges-legkedvencebb kütyünk! Beteg drága és a szállítási költség is minimum még egyszer annyi, mint az ára, de basszus: Palacsinta Nyomtató! Csak beletöltöd a folyós tésztamasszát a tartályba, beprogramozod, hogy milyen formát, alakot, betűt, testrészt ábrázoljon az étel, a gép ráküldi a tapadásmentes sütőlapjára, és voilá! Kész a remekmű!

Van egy éttermed / bárod / akármilyen vendéglátó egységed? Szerinted milyen forgalmad lenne, ha a vendég kérése alapján készíthetnéd el a palacsintáját? Képzeld csak el, ahogy betéved a 2 gyermekes belvárosi családanya mondván, hogy Csengének cica, Kevinnek meg kutyus formájú palacsinta kell. Magabiztosan dobsz egy Channing Tatum félmosolyt a bajszod alól, kinyomtatsz két kisállatot, és békésen hátradőlsz nyugtázva a kajáért kipengetett 6.000 Ft-ot (és még Nutellát sem kentél rá).

A túlbuzgó művésztanoncok ételszínezékkel még színesben is tányérra vethetik a Sixtus-kápolna mennyezetfreskóját (vagy egy pöttyös labdát…az is szép).

Az embernek csak annyi a teendője, hogy fog egy képet a számítógépen, a nyomtatóhoz járó programmal átrajzolja, rápakolja SD kártyára, majd a gépbe helyezés után elindítja a nyomtatást. Pofon egyszerű!

Részletek:

  • Saját tapadásmentes sütőlapjára engedi a tésztamasszát
  • SD kártyával működik, nélküle nem (és nem jár hozzá, de ez legyen a legkevesebb…)
  • Átrajzolhatsz bármilyen képet a hozzá kapott program segítségével
  • Könnyen tisztítható
  • Kapsz hozzá egy receptkönyvet is
  • 66 x 33 x 44,5 cm

Jó tanács: ne felejts el beszerezni egy átalakítót a konnektorhoz, mert a dugóját az Amerikai és nem az Európai szabványhoz gyártották!

Tetszik? Írd le kommentben!