OKOSTELEFON TELESZKÓP ÉS ÁLLVÁNY

Ha szeretnél élesebb képeket csinálni nagy távolságokból a mobiloddal, akkor ezt a korszerű tripod állvánnyal ellátott teleszkópot neked találták ki. Strapabíró alumíniumból dolgozták ki, hogy akkor se kelljen aggódnod a szerkezet sérülései miatt, ha magaddal viszed túrázáskor. A legjobb tulajdonsága – a rendkívül erős nagyítás mellett -, hogy bármilyen típusú telefonra rászerelheted.

Csak nem most szállt le a park másik végébe egy igen ritka pöttyös-csíkos struccposzáta? Esetleg épp most pillantottál meg egy Közép-Amerikában őshonos Guatemalai csattogós pleplét? A szemközti panelházban ebben a pillanatban vetkőzik a csaj akit két hónapja nem mersz megszólítani?
Kapd azonnal lencsevégre!

A 18-szoros optikai zoom és a hozzá járó tripod segítségével nagy távolságból is pengeéles képeket készíthetsz. Sniperezz le 100 méterről fekete-fehérben egy hervadó virágot; legyen az a kép címe, hogy “Az Élet”; biggyeszd a “Photography” szócskát a neved mögé Facebook-on és láss csodát: fényképész lettél! A telefontartónak köszönhetően bármelyik okostelefonra (iPhone, Samsung, HTC, Sony stb.) ráerősítheted!

A csomagban megkapsz:

  • egy 18x optikai zoomra képes alumínium teleszkópot
  • egy telefontartót amivel ráerősíted a szerkezetet
  • egy mini tripodot
  • egy tisztító rongyot és egy szütyőt az alkatrészeknek

Tetszik? Írd le kommentben!