Ütemre villogó szélvédő matricaÜtemre villogó szélvédő matrica

Mekkora hangrendszert szögeltél a verdádba? Nem kicsit mi? Lenyűgöző. Nyilván azt akarod, hogy az egész lakótelep meggyőződjön a kifinomult zenei ízlésed létezéséről. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy végre vizuálisan is beleégetheted mások agyába a Kis Grófó összest? Ekvalízer matricát minden ablakba!

RÉSZLETES LEÍRÁS
Alien ArctámadóAlien Arctámadó

Plüss maci? Pff haggyadmá. Fogadj örökbe egy esztétikus plüss arctámadót! Mennyivel hívogatóbb az ágy melege, amikor egy földönkívüli gusztustalan skorpiószöcskepók vár tárt karokkal egy nehéz nap után. Ha szerencsés vagy, éjjel még az arcodat is átöleli gyengéden (bár szaporodási célból…)

RÉSZLETES LEÍRÁS
Önmagát Kikapcsoló Hasztalan DobozÖnmagát Kikapcsoló Hasztalan Doboz

Világszenzáció! Végre egy doboz, ami teljesen hasz­na­ve­het­et­len! Nyomd meg a tetején található kapcsolót és egy kinyúló kar lekapcsolja azt. Tudsz bele bármit is tenni? Dehogy! Anya, apa, gyerekek, unokák, mindenki örülne egy ilyen oka­fogyott a­ján­dék­nak.

RÉSZLETES LEÍRÁS
wc bögrewc bögre

Hölgyek, Urak íme a legújabb példa arra, hogy a primitív humor nem ismer határokat. Fogyaszd a reggeli kávédat, kakaódat, csokoládés müzlidet ízléses módon egy WC-ből! Ez a toalett formájú kerámia bögre tökéletes tréfás ajándék kicsiknek és nagyra nőtt kicsiknek.

RÉSZLETES LEÍRÁS
Szakállas SapkaSzakállas Sapka

Autentikus barbár viking szerkó egy sapka for­má­já­ban. Ha unod a hét­köz­napi téli viseletet és a hó­golyó­zást valódi viking had­színtérré változtat­nád, akkor ezt a sapkát neked találták ki. A szarv­akkal ellátott sapihoz tartozó szakáll még a nyakadat is óvja a nagy hidegben!

RÉSZLETES LEÍRÁS
Muffin SapkaMuffin Sapka

Édesszájú vagy, esetleg rend­kívüli ké­pes­ség­­ek­kel meg­­áld­ott gasz­tro­­mágus? Ott­hon vagy a tész­ta­­gyúr­ás, da­gaszt­ás és sütő hő­fok­ok világ­ában? Mutasd ki a sütés, illetve a sütemények iránt érzett mérhet­etlen szenvedély­ed: viselj cuki pékárut a fejeden!

RÉSZLETES LEÍRÁS
Hajfestő FilcekHajfestő Filcek

Nem feltétlenül kell egyből az egyik Zsidró szalont meg­céloznod, ha egy kis színt vinnél a haj­ko­ro­nád­ba. Sőt, ha szivárványszínben pom­páz­nál, az is meg­old­ható há­zi­lag ezzel a haj­festő filc szettel. Pró­báld ki és nem csalódsz: olyan rikító szín­kaval­kádba borul a frizurád mintha az Én Kicsi Pónim szereplői hányták volna le a fürtjeidet.

RÉSZLETES LEÍRÁS
Jedi Képző SzerkezetJedi Képző Szerkezet

Vajon mekkora a midichlorián szinted? Megüti azt a mércét, amivel használni tudod az Erőt? Netán olyan magas az érték, mint anno Anakin Skywalkeré? Itt az idő ifjú Padawan, hogy teszteld magad és igazi Jedi mesterré vagy Sith nagyúrrá válj. Ez a szerkezet segít, de az hogy melyik oldalt választod végül, csak rajtad múlik.

RÉSZLETES LEÍRÁS
Pók EgérPók Egér

Mintha a Jurassic Park borostyánba ragadt szúnyogját látnám azzal a kivétellel, hogy ez nem borostyán és nem is szúnyog. Ergo egyáltalán nem olyan. Viszont, egy átlátszó számítógép egérbe tuszkolt pók, ami azért valljuk be elég patent. Ha figyelembe vesszük, hogy milyen olcsó egyenesen főnyeremény.

RÉSZLETES LEÍRÁS
Olvadó FalióraOlvadó Falióra

Ha kedveled a művészi designer holmikat, viszont az eredeti Dali képre nem futja amiről az órát mintázták, akkor ez a darab pont neked való. Helyezd el szekrényre, polcra, álványra, stelázsira, sublódra és a téridő egy teljesen új perspektívát nyer.

RÉSZLETES LEÍRÁS
Borosüveg PohárBorosüveg Pohár

Ez a 7,5 dl-es borosüveg pohár nem csak a polcon mutat elegánsan, hanem ideális vá­lasz­tás azok számára is, akik a gi­gá­szi mér­té­kű fo­lya­dék­be­vi­vő ké­pes­ség­ük­kel sze­ret­nék le­nyű­göz­ni a há­zi­bu­li részt­vevőit.

RÉSZLETES LEÍRÁS