MUFFIN SAPKA

Édesszájú vagy, esetleg rendkívüli képességekkel megáldott gasztromágus? Otthon vagy a tésztagyúrás, dagasztás és sütő hőfokok világában? Mutasd ki a sütés, illetve a sütemények iránt érzett mérhetetlen szenvedélyed: viselj cuki pékárut a fejeden!

Létrejött a konszenzuson alapuló döntés: oldalunk kis csapata Gombóc Artúrhoz hasonlóan az irgalmatlanul csokoládés édességek iránt rajong. Függetlenül ettől, kis mértékben sem okoz gondot a mennyei vaníliás, kókuszos vagy áfonyás muffinok ipari mennyiségű fogyasztása (csoki reszelékkel, mi mással). Ha ti is hasonlóképp rajongói vagytok ezeknek az omlós, puha tésztacsodáknak, akkor a Muffin Sapka nektek lett kitalálva. Mármint ha csajok vagytok, mert bár mondanánk, hogy unisex de….na.

Ne rettentsen vissza a 100% poliészter megjelölés, hiszen ez csak azt jelenti, hogy a sapi úgy néz ki, mint a kötött gyapjú, viszont nem szúr egyáltalán. (Ha akarnánk, se tudnánk elfelejteni a ránk erőltetett karácsonyi gyapjú pulóver által okozott idegtépően viszkető harci sérüléseket…)
One size fits all – ergo nagyjából mindenkinek a fejére illeszkedik ez az egy méret.
Mit tud a Neff Muffin Sapka?

  • 100% poliészter
  • Egy méret nagyjából mindenkire jó
  • Kézi mosással tisztítható
  • Szexi, kötött gyapjú hatású
  • Tetején a nélkülözhetetlen pom-pom

Tetszik? Írd le kommentben!