MILTON SWINGLINE TŰZŐGÉPE

„Fel is gyújthatom az épületet…” Ki ne emlékezne Milton Waddams méltán népszerű kis félmondatára a Hivatali Patkányok című filmből. (Akinek nincs meg, azonnal pótolni!) Szerencsétlen Miltonnak nem elég, hogy fokozatosan leépítik, még a piros Swingline tűzőgépét is folyton ellopkodják. Eljött a te időd, lopd el te is!

Szinte hallom, ahogy diszkrét 150 decibellel felcsendül a Geto Boys „Die muthafuckas” kezdetű gyermekmondókája, mikor az irodai nyomtató könnyekbe borulva vonul végig a halálsoron, majd tompa puffanással landol a nap sugaraitól sárgává égett rét füvén. Elő a bézbóz ütőt és kezdődhet a Hortobágyi Botolós.

Az előbbi jelenet megvalósítása minden Hivatali Patkányok rajongónak a titkos vágya, ahogy az is, hogy birtokoljon egy olyan tűzőgépet, ami Milton Waddams-nek volt. Ráérnek még azok a TPS jelentések, inkább kapcsozz, tűzz, amíg a kezed bírja! Helyezd az irodai asztalodra a kamu perpetuum mobile inga mellé és elégedetten nyugtázd, hogy minden kollégád irigykedik. Kinek kellene a gagyi Boston, ha van piros Swingline…

Tetszik? Írd le kommentben!