PROFI REGGELI MELEGSZENDVICS SÜTŐ

Készíts isteni gourmet melegszendvicset pillanatok alatt! Nem kell ezentúl a nagyi gofrisütőjével szenvedni vagy a sütő melegedésére várni. Pakolj bele zsömlét, pogácsát, angol muffint, bagelt, majd szórd meg bőségesen a kedvenc hozzávalóiddal, üss rá egy tojást és máris kész a tökéletes melegszecsa.

Melegszendvics fanatikusként bizton állíthatjuk, hogy ez az egyik legkényelmesebb módja kedvelt csemegénk elkészítésének. Legjobban persze a baguetteből készült verziókat csípjük, de pusztán mennyiségi és nem minőségi megfontolásból. A sonkás vagy kolbászos esetleg a hawaii megoldás, az ami a legjobban a szívedhez nőtt? Kísérletezgess bátran!
Aki nem elégedne meg a Standard verzióval, annak itt a gép nagytestvére a kétlövetű nagyágyú időzítővel!

Ezzel a géppel szerintünk a következő lenne a legfinomabb recept: a friss zsömlére pakolsz kolbászt, hagymát, bacont, kukoricát majd megszórod mennyei vörös cheddar sajttal, amire reszelsz egy hangyaf***nyi szerecsendiót. Ráhajtod a második szint fedelét, amibe beleöntöd a tojás, oregánó, só, bors, tejszín jól összekutyult masszáját. Mehet rá a fedél és hadd süljön a drága. Ha kész van, megszórod friss snidlinggel vagy pár csöpp ketchup és kész is a világbajnok ételköltemény. Van jobb recept a tarsolyodban? Írd le kommentbe!

Részletek:

  • 5 perc alatt elkészíti a melegszendót
  • Jár hozzá pár angol nyelvű recept is
  • Gyorsan és egyszerűen kezelhető, tisztítható
  • Méretek: 22,5x18x18 cm, Súly: 1,5 kg

Jó tanács: ne felejts el beszerezni egy átalakítót a konnektorhoz, mert a dugóját az Amerikai és nem az Európai szabványhoz gyártották!

Tetszik? Írd le kommentben!