LIFESTRAW VÍZTISZTÍTÓ SZÍVÓSZÁL

Mi az első és legfontosabb dolog, amit egy lakatlan szigetre kerülés után teszel? Ivóvíz után kutatsz. A túléléshez szükséges víz viszont nem mindig iható és rendkívül súlyos betegségeket kaphatsz el fertőzött folyadék fogyasztásától. Mi a megoldás? A Lifestraw. A leggusztustalanabb mocskos vizet is megszűri a baktériumok 99,99%-ától

7.990 Ft (+ szállítási költség)

Akadnak olyan szituációk az életben, amikor az életben maradás a tét. Nem gyakori jelenség, de előfordulhat. Eltévedsz a dzsungelben, lakatlan szigetre kerülsz vagy elvéted a kijáratot az M3-ason és Szibéria fagyott sztyeppéin találod magad. Az utolsó két deci Szentkirályi felhörpintése után nincs mese, ivóvizet kell találni. Ebben segít ez a nagyszerű kis kütyü, ugyanis bármilyen fertőzött, koszos vízből kortyolhatunk rajta keresztül, a szánkba csak szűrt, kristálytiszta ivóvíz kerül. Képes bármilyen szennyeződéstől megszűrni az édesvizeket és a paraziták és baktériumok 99,99%-át is eltűnteti. Sós vizek szűrésére nem alkalmas, szóval egy tutajon hánykolódva a tengeren sajnos más opció után kell nézni.

Nem feltétlenül kell életveszélyes helyzetbe kerülnöd ahhoz, hogy kihasználd a Lifestraw nyújtotta lehetőségeket. Elég, ha olyan országba utazol, ahol az európai ember számára nem ajánlott a csapvíz fogyasztása. Ilyenkor csak előkapod a Lifestraw-t és máris ihatsz a csapból, a klotyóból vagy akár a Gangeszből.
Sima kempingezés a Bükkben? Vágd zsebre a túlélő eszközt és nem kell aggódnod, hogy a patak felsőbb részén állattetem található. Csak belemártod a végét a vízbe és már szívhatod is a tiszta ivóvizet.
Részletek:

  • A parazitáktól és baktériumoktól mentesíti a vizet
  • 1000 liter folyadék megszűrését teszi lehetővé
  • Vegyszert nem tartalmaz
  • Könnyű, praktikus, nyakba akasztható, zsebben is elfér

Tetszik? Írd le kommentben!