LEGO MAMUSZ

„Mindig is szerettem volna Legoba lépni.” Na, ez az a mondat, ami valószínűleg egy épeszű ember száját sem hagyta még el…egészen eddig. Végre egy építőkocka, ami kényezteti a lábat: mutatós, unisex, puha plüss Lego mamusz univerzális méretben (max 45-ös méretig).

Képzelj el egy ideális világot, amelyben nincs éhínség, világbéke honol és a gyerek sem hagyja elől a játékai 90%-át 15 perc móka és kacagás után, hogy óvatlan pillanatodban rutinosan beleléphess. Ennek a világnak az eljövetelére még sajnos várnunk kell. A lábad megvédésére viszont már most is létezik megoldás: a Lego Mamusz.

Ki ne ismerné ezeket a szivárvány minden színében pompázó mini téglákat. Gyerekként biztos neked is volt és lilult fejjel szitkozódtál mikor éppen beletapostál mezítláb.
Ismét eljött az idő: Lépj önszántadból Legoba! Persze ne a fájdalmas Akrilnitril-butadién-sztirol építőkockák egyikébe, hanem egy pihe puha mamuszba, aminek a viselésével úgy érzed majd lágy, bársonyos felhőn jársz. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk egészen 45-ös lábméretig.
Részletek:

  • Extra kényelmes, lábkényeztető puha pamutból készült
  • Két színben is kapható: piros / kék
  • Unisex
  • Csúszásgátló műanyag talppal látták el

Tetszik? Írd le kommentben!