KISÁLLAT SÁTOR

Azt hiszed, hogy a macskád még nem unta meg a fekhelyeként szolgáló, 17 évvel ezelőtti költözésről maradt kartondobozt? Tévedsz. Na és a kutyád a lábtörlőt? Hidd el, ha beszélni tudna, ő is elküldene melegebb éghajlatra. Sajnos utálnak az állataid, ez van. De ne aggódj, változtathatsz rajta! Költöztesd őket bundázott kisállat sátorba!

Ez a minisátor már ránézésre is olyan kényelmes, hogy legszívesebben ebben aludnék jövőre Ozorán. Oké, nem férnék bele, és nyilván szénné sülnék nyáron, de a kényelem mindenek felett! Ugye milyen fenséges lenne az élet egy ilyen lakóegységben? Látod, te is kedvet kaptál hozzá. Szerinted a kisállatod nem szeretne szintén egy ilyen tipiben szundítani? Dehogynem! Ajándékozd meg kedvencedet a Kisállat Sátor nyújtotta kényelemmel. Persze meg van az esélye, hogy összehugyozza, de ennyi rizikót illik vállalni a kedvükért.

Koszos lett? Simán beverheted a mosógépbe, hiszen a gépi mosás sem árt neki, ráadásul a kivehető párna külön is tisztítható. Attól sem kell félni, hogy a kis kópé 20 percenként odébb taszigálja a fényesre nyalt járólapon, mert csúszásgátló aljzattal van felszerelve.

Részletek:

 • 3 méretben kapható M, L, XL
  Belső méretei:
  M: 38x38x33 cm
  L: 43x43x38 cm
  XL: 46x46x46 cm
 • Mosógépben tisztítható
 • Kivehető fekhely
 • Csúszásgátlós aljzat

Tetszik? Írd le kommentben!