KAZETTA ÓRA

Viseltél már mixtape-et a kezeden? Kicsit talán előre szaladtunk… A fiatalabb korosztályhoz szól a kérdés: mit ábrázol a kép? Hát persze, hogy egy szalagos hanghordozó alakjára formált karórát! Viselésekor bátran nosztalgiázhatunk, hogy milyen pompás is volt bömböltetni a Walk This Way-t tinédzserként a beton ping pong asztalon a panel árnyékában.

Beteg jól néz ki ez az óra! Szinte hallom, ahogy visszatekerés közben negyed órán keresztül kerreg a magnó. Ez akkor volt a legizgalmasabb, amikor épp klubdélután volt az általánosban és az adott közönségkedvencet kellett találomra megkeresni a kétdekkesen. Bár a rutinosabb kazetta dj-k mindent előre beállítottak…

Ötlet a gyártónak: mennyivel megdobná a terméket, ha mondjuk usb-n keresztül lehetne rá zenét is pakolni? Úgy valóban hanghordozóvá válna, na de ne legyünk telhetetlenek. A legapróbb részletekig kidolgozott karóra mutatói a jobb mágnesszalag tekercsen helyezkednek el, a tekercsek másodpercenként szintén fordulnak. A valódi bőrből készült szíj kényelmes viseletet biztosít a tulajdonos számára, ráadásul a méltán népszerű EOS New York felirat is helyet kapott a kazi órán. Miért menő az EOS? Egészen egyszerűen azért, mert kreatív módon gondolják újra a karóra trendet. Ha nem hiszed, vess egy röpke pillantást erre a LED kijelzős rosszcsontra.

Részletek:

  • Galvanizált rozsdamentes acélból készült
  • Másodpercenként fordul mindkét tekercs
  • Valódi bőr szíj

Tetszik? Írd le kommentben!