JEDI KÉPZŐ SZERKEZET

Vajon mekkora a midichlorián szinted? Megüti azt a mércét, amivel használni tudod az Erőt? Netán olyan magas az érték, mint anno Anakin Skywalkeré? Itt az idő ifjú Padawan, hogy teszteld magad és igazi Jedi mesterré vagy Sith nagyúrrá válj. Ez a szerkezet segít, de az hogy melyik oldalt választod végül, csak rajtad múlik.

Oké, egy valamit szögezzünk le. Bár ennek a szerkezetnek a Geek kategóriában kellene szerepelnie, okkal van az Ökörségek között. Szóval, a lényege hogy van a csőben egy labda, amit képes leszel az érzéseiddel és a gondolataiddal fel és le mozgatni, ha a fejedre rakod a hiperűrtech műanyagkoronát miközben Yoda verbál hátbaveregetéssel simogatja a lelkedet… Bármennyire is remekül hangzik a telekinézis elképzelése és használata, szinte 99,99 %-ig biztosak vagyunk abban, hogy ez egy irdatlan nagy kreténség, amit ráadásul megfelelően túl is áraztak.

ENNEK ELLENÉRE a bennünk lakozó kis hülye gyerek nagyon akarja, hogy igaz legyen, ebből kifolyólag bármennyire is pénzkidobás a dolog: kell egy ilyen. Most gondolj bele, nem lenne ultramenő dolog a gondolatoddal irányítani, mozgatni tárgyakat? Ha belegondolok, hogy a kanapén fetrengve is rendet rakhatnék a szobában, egyből pillangók repkednek a gyomromban. Nem valószínű, hogy a közeljövőben kifejlesztenek telekinetikus szerkezeteket, de addig megteszi ez is. Végül is, egy buliban simán elszórakozik vele az ember…15 sör után..

Részletek:

  • 15 szinten keresztül treníroz
  • Vezeték nélküli headset jár hozzá
  • Star Wars karakterek hangjai és hang effektek színesítik az élményt

Jó tanács: ne felejts el beszerezni egy átalakítót a konnektorhoz, mert a dugóját az Amerikai és nem az Európai szabványhoz gyártották!

Tetszik? Írd le kommentben!