JÁTÉKGÉP ÓRA

Az megvan még, hogy Cadillacs and Dinosaurs? Esetleg a Killer Instinct? Mondok egyszerűbbet: Mortal Kombat? Ha ezek a játékok mind beugrottak elsőre, akkor te is akkora játéktermi fanatikus voltál, mint mi. Annyit jártunk oda, hogy szinte lakbért fizettünk. Mindig is akartam egy játékgépet a karomra… és most végre megvalósult az álom!

Pac-Man, Street Fighter, Space Invaders, Golden Axe, Double Dragon, Metal Slug stb. stb. stb. napestig sorolhatnánk a jobbnál jobb játékokat, amiket anno versenyszerűen vittünk végig. Kellemes érzéssel tölt el mikor visszagondolunk ezekre az időkre, viszont kevesen lehetünk olyan szerencsések, hogy megengedhessünk magunknak egy életnagyságú klasszikus arcade gépet. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem hozhatjuk a világ tudtára más módon, hogy milyen nagy rajongók vagyunk… például egy órával!

Klasszikus arcade gép kinézet, „Galactic Defense” felirat, valamint egy kar és gomb, amit ha megnyomsz nyom egy pewpew lézer hangot és villog a beépített LED. Sőt, besírsz találtunk egy 15 centis mini játékgépet is amin 240 különböző oldschool játékot tolhatsz => katt ide.

Részletek:

  • Klasszik arcade játékgép kinézet
  • Aszteroidák és űrhajó a mutatók
  • Műbőr szíj
  • Nyomkodható kar és gomb

Tetszik? Írd le kommentben!