1  2  >>

Palacsinta NyomtatóPalacsinta Nyomtató

Atyaég, meg van az új leges-leg­ked­venc­ebb kütyünk! Beteg drága és a szállítási költség is minimum még egyszer annyi, mint az ára, de basszus: Palacsinta Nyomtató! Csak bele­töltöd a folyós tészta­masszát a tar­tály­ba, be­prog­ram­ozod, hogy milyen formát, alakot, betűt, testrészt áb­rá­zol­jon az étel, a gép ráküldi a tapadá­smentes sütő­lapjára, és voilá! Kész a remek­mű!

RÉSZLETES LEÍRÁS
Kisállat SátorKisállat Sátor

Azt hiszed, hogy a macskád még nem unta meg a fekhelye­ként szolgáló, 17 évvel ezelőtti költöz­ésről maradt karton­dobozt? Tévedsz. Na és a kutyád a láb­törlőt? Hidd el, ha beszélni tudna, ő is el­küldene melegebb ég­haj­lat­ra. Sajnos utálnak az állataid, ez van. De ne aggódj, változ­tat­hatsz rajta! Költöz­tesd őket bundázott kis­állat sátorba!

RÉSZLETES LEÍRÁS
3-furcsa-jargany3-furcsa-jargany

Mielőtt ezt megnyitod, küldd el a gyereket vajas kenyeret falni, mert ha ezt meglátja toporzékolni fog, hogy vedd meg neki mindet. A mini segway már tiszta 2015, ne égesd magad vele. Helyette csorogj össze­csuk­ható robo­gón, ver­seny mono­ciklin és egy­kerekű elektromos gör­desz­kán.

RÉSZLETES LEÍRÁS
nyakkendő flakonnyakkendő piás üveg

Elegáns nyakkendőnek álcázott szesz tá­ro­ló ru­ha­­da­rab. Ez­en­túl vé­ge az u­nal­mas, in­ger­­sze­gény meeting­ek­nek! Vedd fel a leg­­me­nőbb Armanucci za­kód­hoz és vess véget az irodai katatón szür­ke­ségn­ek egy kis párlat szür­csö­lé­sé­vel!

RÉSZLETES LEÍRÁS
Hordozható Kemping ZuhanyHordozható Kemping Zuhany

Túrázók, fesztiválozók, kempingezők fi­gye­lem! Ez a hor­doz­ha­tó zuhany a szabad­téri tisz­tál­ko­dás non plus ultrája! Pakold ki a napra néhány órára és élvezd a meleg vizes tusolás kéjes gyönyöreit a legzordabb kö­rül­mény­ek között is.

RÉSZLETES LEÍRÁS
Okostelefon Teleszkóp És ÁllványOkostelefon Teleszkóp És Állvány

Ha szeretnél élesebb képeket csinálni nagy távolságokból a mobiloddal, akkor ezt a korszerű tripod állvánnyal ellátott teleszkópot neked találták ki. Strapabíró alumíniumból dolgozták ki, hogy akkor se kelljen aggódnod a szerkezet sérülései miatt, ha magaddal viszed túrázáskor.

RÉSZLETES LEÍRÁS
Retro USB LemezjátszóRetro USB Lemezjátszó

A vinylek ter­mé­szet­es meleg hang­zás­vi­lág­át a mai napig le­he­tet­len­ség re­pro­du­kál­ni. Át­emelhetjük viszont a 21-edik századba ezzel az Usb csatla­kozóval ellátott retro táska­lemez­játszóval, amit akár számító­gépre is csatlakoz­tat­hatsz. Kifejezetten ajánljuk ki­fi­no­mult íz­lé­sű zene ked­ve­lők­nek és pöttyös ruhás pin-up csajoknak.

RÉSZLETES LEÍRÁS
Számlap-forgató retro óraSzámlap-forgató retro óra

Számlapokat forgató mechanikus asztali óra, ami visszarepít bennünket a hetvenes évekbe. Ha a ház előtt parkoló Zsigulit már lecserélted egy újabb darabra, őrizd meg a múlt egy részét egy óra formájában. Az örök nosztalgiázók és retro gyűjtők asztalának elengedhetetlen kelléke.

RÉSZLETES LEÍRÁS
Lego MamuszLego Mamusz

„Mindig is szerettem volna Legoba lépni.” Na, ez az a mondat, ami valószínűleg egy épeszű ember száját sem hagyta még el…egészen eddig. Végre egy építőkocka, ami kényezteti a lábat: mutatós, unisex, puha plüss Lego mamusz univerzális méretben (max 45-ös méretig).

RÉSZLETES LEÍRÁS
Melegszendvics SütőMelegszendvics Sütő

Készíts isteni gourmet melegszendvicset pillanatok alatt! Nem kell ezentúl a nagyi gofrisütőjével szenvedni vagy a sütő melegedésére várni. Pakolj bele zsömlét, pogácsát, angol muffint, bagelt, majd szórd meg bőségesen a kedvenc hozzávalóiddal, üss rá egy tojást és máris kész a tökéletes melegszecsa.

RÉSZLETES LEÍRÁS
SWAT KöténySWAT Kötény

Készen állsz a kulináris katasztrófák meg­előzésére? A gaszt­ro­nó­mi­a bűn­cse­lek­mény­ek köz­be­ni nagy erejű rajta­ütésekre? Bújj bele ebbe a tak­ti­ka­i kö­tény­be és szolgáltass igazságot a kegyetlen grillezések rideg világában. Aggasd magadra a legjobb fegy­ver­eidet: steak kés, grill csipesz, hústépő villa, páckenő ecset és irány az udvar!

RÉSZLETES LEÍRÁS
lifestrawlifestraw

Mi az első és leg­fontosabb dolog, amit egy lakatlan szigetre kerülés után teszel? Ivó­víz után kutatsz. A túl­él­és­hez szük­séges víz viszont nem mindig iható és rend­kívül súlyos beteg­ség­eket kaphatsz el fer­tő­zött folyadék fogyasztás­ától. Mi a megoldás? A Lifestraw. A leg­gusz­tus­ta­lan­abb mocs­kos vizet is megszűri a bak­tériumok 99,99%-ától

RÉSZLETES LEÍRÁS
Milton Swingline TűzőgépeMilton Swingline Tűzőgépe

„Fel is gyújthatom az épületet…” Ki ne emlékezne Milton Waddams méltán népszerű kis félmondatára a Hivatali Patkányok című filmből. (Akinek nincs meg, azonnal pótolni!) Szerencsétlen Miltonnak nem elég, hogy fokozatosan leépítik, még a piros Swingline tűzőgépét is folyton ellopkodják. Eljött a te időd, lopd el te is!

RÉSZLETES LEÍRÁS
Házi Sörfőző SzettHázi Sörfőző Szett

Hozzávalókat összekutyul, élesztőt ad hozzá, sűrűséget mér, erjedést vár. A 6. napon sűrűséget mér, palackoz, ismét erjedést vár. Pár hét után lehűti, haverokat megkínál, elégedett. Ennyire egyszerű a saját házi sör készítése ezzel szettel!

RÉSZLETES LEÍRÁS
Hitelkártya méretű túlélő szerszámHitelkártya méretű túlélő szerszám

Ez a kis rosszaság olyan vékony mint egy hitelkártya, így lazán elfér az ember tárcájában. Egy rendkívül hasznos kütyü, amin megtalálsz egy kést,egy iránytűt,egy sörnyitót,egy kullancs csipeszt,egy optikai lencsét,egy csavarhúzót és egy fogpiszkálót.

RÉSZLETES LEÍRÁS

1  2  >>