HAJFESTŐ FILCEK 6 SZÍNBEN

Nem feltétlenül kell egyből az egyik Zsidró szalont megcéloznod, ha egy kis színt vinnél a hajkoronádba. Sőt, ha szivárványszínben pompáznál, az is megoldható házilag ezzel a hajfestő filc szettel. Próbáld ki és nem csalódsz: olyan rikító színkavalkádba borul a frizurád mintha az Én Kicsi Pónim szereplői hányták volna le a fürtjeidet.

Változz át kaméleon módjára és olvadj bele a környezetedbe vagy pont ellenkezőleg, tűnj ki a tömegből a színeket egymásra halmozó hajviseleteddel! Így vagy úgy ez a filckészlet biztos, hogy segíteni fog. Egy módon lehet hűen tükrözni külsőleg a vidám egyéniséget: színekkel. Ha a ruhák és tetoválások ragyogó színei elfogadottak, akkor egy különleges haj miért ne lenne az?

Nincs szükség költséges hajfestő termékekre vagy festéksprayre. Ezek a környezet és bőrbarát filcek percek alatt művészi alkotássá változtatnak. A legjobb az egészben, hogy 3 nap után eltűnik a festék (persze nem árt ha megmosod alaposan a hajad), így akkor is bátran magadra kenheted, ha csak egy buli erejéig szeretnél szivárvánnyá változni.

Részletek:

  • 6 különböző színű filcet találsz a csomagban: lila, zafírkék, pink, arany, ezüst, zöld
  • Egy festés kb 3 napig bírja, és legalább 80-szor használhatsz egy filcet mielőtt kifogyna
  • Vasalhatod és göndörítheted is a színes hajad
  • Környezet és bőrbarát termék

Tetszik? Írd le kommentben!