1  2  >>

portal-2-loveszrobotportal-2-loveszrobot

Az billentyűzet-hősök előtt valószínűleg nem ismeretlen a Portal 2-re keresztelt 2011-ben kiadott számítógépes játék. A szám­talan díjat bezsebelő logikai platform­játék az egyik leg­jobb a mű­fajá­ban. Aki legalább annyira rá­katt­ogott a szele­burdi gép­ágyú robot­ra mint mi, annak jó hír: rendel­hető az élet­hű mása! (fegyver nélkül ofkorsz)

RÉSZLETES LEÍRÁS
Autós telefontöltőTelefontöltő kocsiba

Ettől a di­záj­nos szi­var­gyúj­tó­ra csat­la­koz­tat­hat­ó flux­us­­kon­den­zá­tor kinézetű te­le­fon­­töl­tő­től a me­zei Su­zu­kid is egy csa­pás­ra repülő DeLorean-é változik. A doboz oldalán található 2 db usb csatlakozó, amire csak rá kell kötnünk telefonunkat és menet közben tölthetjük az aksit.

RÉSZLETES LEÍRÁS
Varázspálca TávirányítóTV Varázspálca Távirányító

Ha va­la­mi­lyen fa­tá­lis vé­let­len foly­tán nem kerültél be a Rox­fort Bo­szor­kány- és Va­rázs­ló­kép­ző Szak­is­ko­lá­ba vagy el­vét­ett­ed a vágányt a King’s Cross pályaudvaron, ne bús­la­kodj! Ezzel az u­ni­ver­zá­lis va­rázs­pál­ca táv­i­rány­í­tó­val nap­­hosszat kap­csol­­gat­­hat­­od a mugli kütyüket és gya­ko­rol­hatsz, hogy a legjobb mágus legyél! (kivéve ha kvibli vagy…)

RÉSZLETES LEÍRÁS
Bambuszból készült billentyűzet és egérBambuszból készült billentyűzet és egér

A mo­dern és a klasszi­kus öt­vö­ze­te, a tech­no­ló­gi­a és a ter­mé­szet tö­ké­let­es har­mó­ni­á­ja ihlette ezt a billentyűzet és egér szettet. Az átlagos felhasználók mellett a legnagyobb gamer guruk is él­vez­het­ik a stí­lus­os­ság és a fa által sugárzott meleg ott­hon­os­ság elegyét ezzel a kézzel készített termékkel.

RÉSZLETES LEÍRÁS
Lebegő Bluetooth HangszóróLebegő Bluetooth Hangszóró

Varázsold futurisztikussá nappalidat vagy há­ló­szo­bád­at ezzel a kerek platform felett lebegő bluetooth hang­fallal! Lebegés közben még pörög is, rá­a­dás­ul bár­milyen bluetooth-képes eszközzel használ­hatod. Ha van tü­rel­med kivárni a 15-60 napos ki­száll­ítási időt, akkor szállítási díjat sem számolnak fel!

RÉSZLETES LEÍRÁS
Rajzfilm Stílusú TáskaRajzfilm Stílusú Táska

Ezzel a dizájnos kis táskával biztosan kitűnsz a szürke tömegből, hiszen szakasztott olyan, mintha egy rajzfilmből ugrott volna elő! Pakolj bele tárcát, irat­ok­at, te­le­font, rúzst, men­to­los cuk­rot, kulcs­csomót (raj­ta 14 kulccsal, amik­ről már el­fe­lejt­ett­ed milyen zárba valók) és irány a város!

RÉSZLETES LEÍRÁS
Star Wars NapellenzőStar Wars Napellenző

Most egyenesen az Erőt használhatod annak érdekében, hogy egy napsütötte parkolóban töltött délután után autód ne váljon in­fra­sza­u­ná­vá. Vál­toz­tasd a ver­dá­dat Ezer­éves Só­lyom­má ezzel az egy­sze­rű­en fel­szerel­hető és tárol­ható szél­védő nap­ellenzővel.

RÉSZLETES LEÍRÁS
Nintendo TokokNintendo Tokok

Ha legalább akkora geek-ek vagytok mint mi, akkor széles mosollyal fogadjátok ezt a klassz telefon tok kombót. A kilencvenes évek fiataljainak – köztük nekünk is – temérdek órányi szórakozást biztosítottak a Nintendo termékei, amelyeknek méltó emléket állít ez a telefontartó szett. (Több iPhone típushoz is kapható)

RÉSZLETES LEÍRÁS
Darth Vader KenyérpirítóDarth Vader Kenyérpirító

Reggel 7:00 – Darth Vader felkel. Magára ölti Darth Alsó­neműjét, belebújik Darth Papucsába és lebattyog a Halál­csillag kantinjába abrakolni valamit. Szerinted mit fogyaszt minden reggel? Ter­mé­szet­es­en olyan pi­rí­tóst, ami a saját si­sak­já­ról min­tá­zott pirítóban készült! Gyere és kóstold meg a sötét oldalt!

RÉSZLETES LEÍRÁS
Hattori Hanzo KardHattori Hanzo Kard

Hattori Hanzo nevét mindenki ismeri. Tarantino zseniális agyszüleménye után mindenki egy Hanzo-féle, egy hónapon keresztül készülő Japán pengét akart. Most itt a lehetőség, hogy te is hozzájuthass egyhez. Ráadásul nem is akármelyikhez: Beatrix Kiddo kardjához!

RÉSZLETES LEÍRÁS
Kazetta ÓraKazetta Óra

Viseltél már mixtape-et a kezeden? Kicsit talán előre szaladtunk… A fiatalabb korosztályhoz szól a kérdés: mit ábrázol a kép? Hát persze, hogy egy szalagos hanghordozó alakjára formált karórát! Viselésekor bátran nosztalgiázhatunk, hogy milyen pompás is volt bömböltetni a Walk This Way-t tinédzserként a beton ping pong asztalon a panel árnyékában.

RÉSZLETES LEÍRÁS
Játékgép ÓraJátékgép Óra

Az megvan még, hogy Cadillacs and Dinosaurs? Esetleg a Killer Instinct? Mondok egyszerűbbet: Mortal Kombat? Ha ezek a játékok mind beugrottak elsőre, akkor te is akkora játéktermi fanatikus voltál, mint mi. Annyit jártunk oda, hogy szinte lakbért fizettünk. Mindig is akartam egy játékgépet a karomra… és most végre megvalósult az álom!

RÉSZLETES LEÍRÁS
StylophoneStylophone

Mond valamit neked a Stylophone név? Ha igen, akkor egy tájékozott karakter lehetsz, veregesd magad vállon. Mi halandók, viszont most hallottunk róla először de azonnal beleszerettünk ebbe a bájosan együgyű kis retro hangszerbe. Vidd magaddal, kapd elő bárhol, nyomogasd kedvedre és te leszel a zsebszintik Varnus Xavérja.

RÉSZLETES LEÍRÁS
Atari TárcaAtari Tárca

Ki ne ismerné a video­játékok út­tö­rő­jét, a kez­det­leg­es konzolok méltán népszerű pionírját az Atarit. Az elektro­nikus szó­ra­koz­ta­tó­ipar leg­meg­ha­tár­ozóbb szereplője volt a cég a 70-es 80-as években és olyan klasszikus játékok fűződnek a nevéhez, mint a Pong, Pac-Man vagy a Space Invaders. Most piacra dobtak egy fain tárcát: tedd a pénzed konzol cégbe!

RÉSZLETES LEÍRÁS
Marvel Képregényes RuhaMarvel Képregényes Ruha

Epikus mintázattal ellátott szemrevaló, divatos nyári ruha lányoknak és érett nőknek egyaránt. Ha unod, hogy nincs egy göncöd sem, amin élethalálharcot vív Hulk, Amerika Kapitány, Thor, A Vasember, A Fekete Özvegy és Sólyomszem, akkor ez nem hiányozhat a fogasodról.

RÉSZLETES LEÍRÁS

1  2  >>