DARTH VADER KENYÉRPIRÍTÓ

Reggel 7:00 – Darth Vader felkel. Magára ölti Darth Alsóneműjét, belebújik Darth Papucsába és lebattyog a Halálcsillag kantinjába abrakolni valamit. Szerinted mit fogyaszt minden reggel? Természetesen olyan pirítóst, ami a saját sisakjáról mintázott pirítóban készült! Gyere és kóstold meg a sötét oldalt!

Te is Star Wars fanatikus vagy? Akkor, az életnagyságú rohamosztagos bábu mellé egy ilyen kenyérpirítót is be kell szerezned! (Ne felejtsd el az R2-D2 mérőedényeket sem, hiszen valamikor réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban is ezekkel főztek)
Időről-időre belefutunk néhány olyan holmiba, amit vétek lenne otthagyni. Ez a Darth Vader sisakját ábrázoló konyhai eszköz is ilyen termék. A barátaid lázadó szimpatizánsok?
Vágd a képükbe, hogy te bukkantál rá a Sith Nagyúr sisakjára és heccből áthegesztetted pirítóvá! Sárgulni fognak az irigységtől ez garantált.

Válassz funkciót, állíts hőfokot, indítsd be a masinát és hagyd, hogy a sisakban található mini Palpatine császárok villámaik segítségével arany barnára pörköljék a szénhidrátod.

Részletek:

  • Kiválóan alkalmas egyszerre két szelet kenyér, zsemle, gofri stb. pirítására
  • Melegítő, kiolvasztó, gyors stop funkciók
  • Állítható hőmérséklet
  • Könnyen tisztítható, kivehető morzsa tálca
  • 110-120V 60Hz 570-680W

Jó tanács: ne felejts el beszerezni egy átalakítót a konnektorhoz, mert a dugóját az Amerikai és nem az Európai szabványhoz gyártották!

Tetszik? Írd le kommentben!