BOROSÜVEG POHÁR A NAGY­SZÁJÚAKNAK

Ez a 7,5 dl-es borosüveg pohár nem csak a polcon mutat elegánsan, hanem ideális választás azok számára is, akik a gigászi mértékű folyadékbevivő képességükkel szeretnék lenyűgözni a házibuli résztvevőit.

Minden baráti társaságban van egy srác, aki az esti összejövetel legelején versenyszerűen elsőként foglalja le a házban megtalálható legnagyobb poharat. Ajándékozd meg az illetőt egy ilyen látványos borosüveg pohárral és legyél szemtanúja, ahogy záporként hullanak alá szeméből az örömkönnycseppek.

Vesszen az összes apró kortyon és kiköpésen alapuló borkóstoló és vele együtt az össze sommelier! Aki szereti a jó bort (hangsúlyozom JÓ bort, nem az öt literes koccintóst), az nagy mennyiségben fogyasztja eme nemes nedűt. Viszonylag ritkán adatik meg a lehetőség, hogy az ember befekhessen a hordó csapja alá, így a kellő dózist is csak megfelelő méretű ibriktől várhatod. Ha esetleg egy Villányi vagy Egri borvidéki pincetúrát terveznél, csak erősítsd az üveget az övedre, mint egy pisztolytáskát és rutinos szeszfogyasztóként vágj neki az éjszakának. Biztosra veszem, hogy a pincészetekben rég nem látott jó barátként fognak üdvözölni.

Nem tudod milyen ajándékkal lepd meg a pasidat a szülinapján? Buggyants egy kondér paprikás csirkét nokedlivel, majd helyezd a tányér mellé ezt szépséget és másnap tutira megkéri a kezed!
Bortermelő vagy? Akár a borospince falára is felteheted a lopótök mellé, hiszen dekorációnak is kiváló.

  • 750 ml folyadék tárolására alkalmas
  • egy mezei parafadugóval lezárható
  • 30 cm magas

- Itt pintben mérik?
- Nem kedves Pippin, itt másfél pintben...

Tetszik? Írd le kommentben!