BETÖRT KÉPERNYŐ FÓLIA

Mindannyiunkkal megesett már. A 10 perccel azelőtt elfogyasztott lilahagymás zsíros deszkától sikamlós ujjak közül egyszer csak repül a telefon. Lassított felvétel, kétségbeesés… nincs mit tenni. Az utolsó előtti pillanatban még megpróbálod a lábad a zuhanó készülék alá helyezni, de ezzel csak azt éred el, hogy olyan lendülettel pattan tova a mobil, mint Hidegkuti lábfejéről a hatodik gól ’53-ban. Képernyővel lefelé landol a konyhakövön majd fájdalmas, szívszorító érzés kerít hatalmába: betört a telefonod képernyője.

$45 ~ 13.500 Ft (+ szállítási költség)

Ha vagy annyira alattomos szemét, hogy ezzel a végtelenül szomorú érzéssel ajándékoznád meg egy barátod vagy ismerősöd, akkor ezt a matrica pakkot neked találták ki. Az ára kicsit húzós, de ha belegondolsz, hogy 6 képernyővédő matricát is kapsz érte, akkor egész elfogadható. Arról nem is beszélve, hogy a másik könnycseppjeinek látványától feltörő jóízű hahota megfizethetetlen. Kifejezetten ajánljuk a csínytevés koronázatlan királyainak.

A kiszállítás kicsit lassan történik, ezt mindenképpen vegyétek figyelembe mielőtt megrendelitek a pakkot. A gyártó eredetileg iPhone-okhoz és iPad-ekhez gyártotta a fóliákat, de egy kis kézügyességgel más telefonra is simán át lehet őket szabni.

Részletek:

  • Ezekkel a készülékekkel kompatibilis: iPhone 5/5S/5C, 4/4S, és iPad Air
  • Tartalmaz 2 db iPhone 4, 2 db iPhone 5 és 2 db iPad képernyő matricát.

Tetszik? Írd le kommentben!