ATARI TÁRCA

Atari Pénztárca

Ki ne ismerné a videojátékok úttörőjét, a kezdetleges konzolok méltán népszerű pionírját az Atarit. Az elektronikus szórakoztatóipar legmeghatározóbb szereplője volt a cég a 70-es 80-as években és olyan klasszikus játékok fűződnek a nevéhez, mint a Pong, Pac-Man vagy a Space Invaders. Most piacra dobtak egy fain tárcát: tedd a pénzed konzol cégbe!

Bár nem az Atari találta fel a videojátékokat, de többet tett bárkinél a médium népszerűsítése érdekében az 1970-es években, ezért sok ember szívében különleges helyet foglal el a cég. Már eleve a logoja is annyira jól néz ki, hogy simán elmenne egy trendi skater márkának. A George Opperman által tervezett logo mára egy valódi ikon, egy letűnt korszak szimbóluma lett. Persze sokat butítottak a dizájnon, de szerintünk az egyszerűségében rejlik a szépsége és örökké emlékeztetni fog bennünket a legendás Atari 2600-as gépre.

Mára franciák a márka tulajdonosai és a néven, valamint a logon kívül szinte semmi köze a régi céghez. Ettől függetlenül ez a műbőr pénztárca elég frankón néz ki. A rábiggyesztett masszív láncnak köszönhetően a farmeredhez erősítheted és nincs az a szemfüles zsebtolvaj, aki el tudná lopni a bukszád. (Kivéve, ha lángvágóval mászkál…)

Ha valakinek a szíve inkább a Sony fele húzna, annak itt egy szintén nagyon tetszetős klasszik Playstation brifkó.

Pár info:

  • Hivatalos Atari termék
  • Műbőrből készült
  • Lecsatolható lánc jár hozzá
  • A szokásos kp, kártya és igazolvány zsebek

Tetszik? Írd le kommentben!