ALIEN ARCTÁMADÓ PLÜSS

alien-arctamado-pluss

Plüss maci? Pff haggyadmá. Fogadj örökbe egy esztétikus plüss arctámadót! Mennyivel hívogatóbb az ágy melege, amikor egy földönkívüli gusztustalan skorpiószöcskepók vár tárt karokkal egy nehéz nap után. Ha szerencsés vagy, éjjel még az arcodat is átöleli gyengéden (bár szaporodási célból…)

Az Alien sorozat meg van? Hogyne, hát pont neked ne lenne…eleve ezért kattintottál ide. A kult-sorozattá avanzsált filmalkotásokban feltűnő Ellen Ripley izgalmas kalandjai sok millió ember traumatikus rémálmait alapozta meg. Utólag is köszönet a 4,5 év terápiás kezelés és szorongáscsökkentők kombinációjáért.
Látványvilága a mai napig megállja a helyét, hiszen nincs az az ép ember, aki nem szarná össze magát rémülne meg az animatronikus nyálkás fogak mögül kikacsintó újabb apró fogsortól.

A tekintélyt parancsoló Xenomorph XX121-es mellett sajnos gyakran megfeledkezünk a kis kópé arctámadókról, pedig ők felelősek szaporodásért, ezáltal az egész faj fenntartásáért. Ha titkon te is arra vágynál, hogy gazdatestként beléd installáljon egy alient ez a kecsesen szökkenő teremtmény, akkor a linkünkre kattintva megrendelheted.

Részletek:

  • Kiváló ajándékötlet a filmek rajongóinak
  • Hajlítható belső drótváz biztosítja az adott póz tartását
  • Pihe puha minőségi plüss
  • 36 x 40 cm

Tetszik? Írd le kommentben!